ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2024

Η καλύτερη έκπληξη για τα παιδιά!

Το καλύτερο συναίσθημα το εισπράττεις από τα παιδιά όταν χαίρονται και καρναβαλίζονται με τους φίλους τους, χωρίς να αγχώνονται… σου δίνουν την άλλη νότα στη δύσκολη καθημερινότητα της παιδείας και της κοινωνίας.

Σήμερα 7/3/2024 στο χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας από ώρα 11.00-13.15, κάναμε το έθιμο της Τσικνοπέμπτης με επίκαιρες αποκριάτικες εκδηλώσεις ( κατασκευές, παραδοσιακά δρώμενα μουσική – χορό) με αποκριάτικα σύγχρονα και παραδοσιακά τραγούδια ενώ ψήθηκαν σουβλάκια με τη μέριμνα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που πρόσφερε δωρεάν σουβλάκια & πορτοκαλάδα στους μαθητές. Η συνεργασία Συλλόγου Διδασκόντων και Συλλόγου Γονέων είχε άψογο αποτέλεσμα.

Το αποκορύφωμα έγινε με την εμφάνιση του μουσικού άρματος που έδωσε αλλιώτικη χαρά σε όλα τα παιδιά του σχολείου, είτε βγαίνουν στην παρέλαση, είτε όχι. Είτε μπορούν να πάνε σε ένα αποκριάτικο πάρτι, είτε όχι.

Όλα τα παιδιά. Άνοιξαν τα χέρια και την καρδιά τους και το γλέντησαν με την ψυχή τους. Έκαναν κύκλους, έτρεχαν το ένα πίσω από το άλλο και τα κορμάκια τους ακολουθούσαν τους δυνατούς καρναβαλικούς ήχους, που μπορούμε να σας πούμε ότι ξεσήκωσαν όλη τη γειτονιά !

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πολιτιστικό Οργανισμό και την ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας που έβαλε και το σχολείο μας στο πρόγραμμα των διαδρομών του Μουσικού Άρματος.

1 ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2024
3 ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΥΗ 2024